הטור של מל ליום ששי: הקליפרס חייבת ליצור מודל חדש (ביל פלאצ'ה)

  בואו נתחיל מהמסקנה העיקרית שהגעתי אליה אחרי התבוננות במי הים התיכון ומדיטציה כשירדתי ממסעדת 'הזקן והים', קיבתי מלאה מ-24 סלטים וסרטני-ים מהממים מהים (ולא מבריכות או יבוא מטורקיה) עם תיבול שמן זית עדין תוצרת בית, שום, עוד עשבי תיבול, ולדעתי קצת שמנת. אין מאכל פירות-ים כזה בארץ, וזאת מילה של אחד היודע דבר או … המשך לקרוא הטור של מל ליום ששי: הקליפרס חייבת ליצור מודל חדש (ביל פלאצ'ה)